U bent hier: >> Goed en wel geland

Goed en wel geland

Het is alweer een maand geleden dat we terugkwamen uit India. We zijn aan de slag met wat we tijdens de reis hebben gezien, gehoord, en besproken.

Vorige week vergaderden we met ZIM. We namen afscheid van Johan de Jong (Ede-Zuid), onze vorige secretaris. Hij zette zich al meer dan 8 jaar in voor ZIM, en daarvoor zijn we hem erg dankbaar. Ook bespraken de reisgenoten hun belevenissen met de rest van de commissie. Ds. Henk van Hemmen gaf een impressie van de reis met foto’s, en Jochem Jonkman en Jan de Jong vulden hem aan met anekdotes en zelfs geluidsfragmenten.

Komende tijd gaan we bezig met het opvolgen van de actiepunten die we van de India-reis meenamen. Daarnaast blijven we jullie op de hoogte houden van wat er gebeurt in India, bij de SIRC, en wat wij als ZIM aan het doen zijn. Dit zullen we doen via deze website, via een speciale editie van Naast later deze maand, door in de kerken present te zijn…kortom, we zullen ons best doen jullie allemaal te bereiken. We hopen dat jullie zo betrokken blijven bij de contacten die onze kerken met de SIRC hebben. Ze kunnen ons op veel manieren bemoedigen en ze bidden voor ons. Andersom betekent onze financiële steun en ons gebed veel voor hen. Het stelt hen in staat om geweldige dingen te doen.

Print Friendly, PDF & Email