U bent hier: >> Kort bericht vanuit Salem

Kort bericht vanuit Salem

Onze reis naar India begon dit jaar goed. Na wat ongeregeldheden in de ochtend (geen trein tussen Driebergen-Zeist en Utrecht) kwamen we verder zonder veel gekkigheid aan op het vliegveld bij Bangalore. Diep in de nacht lokale tijd, dat wel. Tussen twee en drie bereikten we ons hotel, waar we van een goede nachtrust konden genieten.

Op zaterdag zijn we bij rev. Devaraj op bezoek geweest. Het was goed hem weer te zien, nadat hij in april bij ons in Ede en Wageningen te gast was geweest. Een hartelijk, warm en feestelijk welkom werd aan ons gegeven door zijn gemeente. Ook op zondag hebben we verder met zijn gemeente kennis kunnen maken. In de middag zijn we verder naar het zuiden gereisd, en na een tussenstop in Salem aangekomen.

Maandag zijn we samen met rev. Luke naar een paar voorgangers in de omgeving van Salem en Dharmapuri gegaan. Details over deze bezoeken komen hopelijk later op de site te staan. Na deze bezoekjes hebben we bij Luke thuis gegeten, waarna we terug zijn gebracht naar het hotel. Daar hebben we een korte avondwandeling gemaakt (er zit niet veel lichaamsbeweging in het programma), de dag geƫvalueerd en beginnen de voorbereidingen voor de conferentie, vooral voor ds. van Hemmen. De conferentie van de SIRC loopt van dinsdag tot vrijdag, met een vrij vol en intensief programma.

De gemeentes hier ontvangen ons erg hartelijk. We zijn dankbaar voor zulk warm contact, en horen veel over de mooie dingen en moeilijke omstandigheden hier. Dankgebed en voorbede voor de SIRC en kerken in India is van harte welkom.

Als het lukt qua tijd en internet volgt er nog een update aan het eind van de week.

Print Friendly, PDF & Email